Försäsongen

Då har säsongen dragit igång och jag tänkte att det är läge att uppdatera lite om vad som händer. Som de flesta vet körde jag mest enduro i vinter men för någon månad sen började jag köra cross igen. Det har varit roligt att ändra vinterupplägget helt och göra något nytt. För någon månad sen började jag köra cross igen och allt har känts bra. Tog väl en liten stund innan jag kom in i det igen men annars tycker jag att det har flutit på bra. För några veckor sen åkte jag och Oscar Blom ner till Holland för att träna två veckor och sen avsluta med att köra första deltävlingen av holländska. Vädret var inte riktigt med oss och det regnade nästan varje dag. Jag hittade ändå några banor som var körbara och fick bra kördagar trots allt. Tyvärr blev vädret bara sämre och tillslut blev tävlingen inställd. På ett sätt var de väl skönt att de ställde in för det var rena lerbadet men samtidigt hade det varit skönt att få en tävling i kroppen. Efter det har jag kunnat köra på bra här hemma och i helgen som var kördes första tävlingen. Vårsatsningen i Veinge, en riktig klassiker! Det var bra väder, banan var fin och jag vann båda mina heat. I sista heatet tycker jag körningen kändes som bäst. Har haft ganska tuffa veckor med mycket träning nu tillsammans med Björn Gebenius som hjälper mig med träningen. Träningen i vinter har varit riktigt bra och nu har den trappats upp för att sen bli lite lättare veckan innan första SM. Jag känner mig helt klart i bra form och jag hoppas den här sista pushen ska höja mig ännu ett snäpp.Comments are closed.