SM Landskrona

Då var årets första SM-deltävling avklarad.

Ni som kör cross kanske någon gång har kört ut på en bana och direkt känt att “fyf*n detta känns bra”? Precis så kände jag i helgen. Hade en sjukt grym känsla direkt när jag körde ut på startträningen.

Lördagen började med träning på förmiddagen följt av tidskval på eftermiddagen. Banan var slät på förmiddagen men hade blivit lite mer uppkörd tills eftermiddagens tidskval. Jag var snabbast både på träning och tidskval, men faktiskt lite snabbare på tidskvalet trots att banan var mer uppkörd.

Söndagen började med träning på morgonen. Banan hade nu blivit mer uppkörd och vallarna i svängarna hade satt sig lite bättre. Jag hade snabbast tid och var riktigt taggad inför heaten.

I första heatet gjorde jag ett hyfsat utsläpp, men när jag skickade i trean fick jag ett jäkla bett. Jag hängde långt bak och var först in i startsvängen. Det var ett tag sen jag var först i en start och tänkte att det var bäst att utnyttja det nu. Jag visste precis vilka spår jag skulle köra och efter första varvet hade jag skapat en lucka på sex sekunder. Jag försökte dra så mycket jag bara kunde i fem-sex varv. Jag ville verkligen vinna heatet och inte ta några onödiga risker. Körde i mål som segrare, 40sec före Indrek Mägi och Kim Lindström.

Inför andra heatet var jag riktigt taggad. Jag gjorde ett bättre utsläpp men fick inte riktigt samma driv på startrakan. Det blev en kamp med Rickard Sandberg in i startsvängen, men han var ett framhjul före och jag gled ut lite i svängen. Tappade Lindström och Tom Söderström men kunde snabbt ta mig förbi dem igen. Tog mig sen förbi Sandberg ut på andra varvet och försökte skapa en lucka direkt. Banan var riktigt uppkörd, men samtidigt så jäkla rolig. Min fjädring var riktigt bra och jag kunde pusha ordentligt i början. Jag gjorde några misstag när det var fem minuter kvar och när pappa skrev “säkra” på tavlan valde jag att ta det lugnt de sista varven. Jag ville verkligen pusha hela vägen in i mål, men kände att det var onödigt att ta för stora risker! Kändes otroligt skönt att köra i mål som segrare även i detta heatet.

SM-säsongen kunde verkligen inte börjat bättre!

Jag vill ge ett stort tack till mitt team och alla mina sponsorer som var på plats. Hoppas att ni känner er delaktiga i det här!!! 🙂

Även ett stort tack till alla andra som var på plats och hejade på mig, det är väldigt uppskattat 🙂

Filip Bengtsson #6411 responses to “SM Landskrona”

 1. Hook Up Site says:

  I search for it folks get together and display opinions.exactly what suggestions carry out outstanding .
  with regard to starting a squeeze web page?

 2. Net money flow is the price of uptick trades minus
  the value of downtick trades.

 3. Rebates for purchases are sometimes issued inside the form of prepaid atm cards.

 4. Include a latest version using File > Manage Versions and enter “initial version” then submit that.
  Google Sync uses the Microsoft Exchange platform around the i – Phone
  to sync the account.

 5. Helpful info. Lucky me I found your web site unintentionally, and I am stunned why this
  accident did not came about earlier! I bookmarked it.

 6. Heya i’m for the primary time here. I came across this board and I find It
  truly helpful & it helped me out much. I hope to offer one thing back and
  help others like you helped me.

 7. Some times its a pwin in the ass to rea what
  blog owners wrote but this site is rattling user genial!

 8. My brother suggested I may like this web site.

  He used to be totally right. This put up truly made my day.
  You can not consider simply how much time I had spent for this information! Thanks!

 9. Whoa, unbelievable blog format! How long have you been blogging for?
  Your site is great, and articles are extremely good!

 10. This is something I personally have to try and do a lot
  of analysis into, thank you for the post

 11. adidas nmd says:

  The can be found in a variety of colours, and of course, characteristic the distinctive three stripes of the Adidas brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out /Fyll i: *